OSNOVNE USLUGE

JASLICE

 

Boravak dece u manjim grupama, rad i nadzor od strane medicinskih sestara-vaspitača, rad sa pedagogom, šestomesečni pregled pedijatra, fizička aktivnost uz stručno vođenje, 4 obroka (doručak, voćna užina, ručak, užina)

 

Deca u jaslicama imaju odvojen prostor za spavanje koji ima jedino tu namenu. Deca iz jaslica imaju čak odvojen prostor za spavanje od dece iz vrtića.Vaše dete u našem vrtiću neće spavati u istoj prostoriji u kojoj se obavljaju dnevne aktivnost. Svaka soba za spavanje ima i sopstveno kupatilo. Topao i čist prostor, samo za Vaše mališane.

 

VRTIĆKI UZRAST

 

Boravak dece u manjim grupama, rad stučnih vaspitača i padagoga, rad sa stručnim saradnikom za engleski jezik i fizičku aktivnost. Šestomesečni pregled pedijatra. Četiri obroka tokom boravka od 7 do 19.00 časova-doručak, užina, ručak i još jedna užina.

 

Deca u vrtiću imaju odvojen prostor za spavanje koji ima jedino tu namenu. Vaše dete u našem vrtiću neće spavati u istoj prostoriji u kojoj se obavljaju dnevne aktivnost. Svaka soba za spavanje ima i sopstveno kupatilo. Topao i čist prostor, uvek provetren, samo za Vaše mališane.

 

PRODUŽENI BORAVAK

 

Za decu od 7 do 11 godina nudimo vam pomoć u izradi domaćih zadataka. Učenje Engleskog jezika, kreativne radionice, dodatna edukacija kroz igru. Obrok obezbeđen za zainteresovane. Cena 150 evra mesečno.

 

Predškolska Ustanova Little Doors

 

Debarska 12

 

011-6448484, 060-6455855

 

littledoorsbgd@gmail.com