NAŠ TIM

Jelica Vasiljević-medicinska sestra vaspitač

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U vrtiću „Little doors“ vodi jaslenu grupu, vodi vaspitno obrazovni program i brine o najmlađima. Završila studije defektologije na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. Uvek topla i srdačna, strpljiva prema deci sa velikim žarom za napredovanjem najmlađih.

 

 

Nataša Avramov-vaspitač

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nataša je strukovni vaspitač. Iako je mlada ima iskustva u radu sa grupom predškolskog uzrasta, kao i u mešovitoj grupi. Stoga, ali pravična. Cilj joj je da deci u vrtiću svakodnevno donosi osmeh i dobro raspoloženje.

 

 

Jovana Stevanović-medicinska sestra vaspitač

 

Vaspitač jaslene grupe. Topla, nežna, blaga, ali sa stavom.

 

 

Milanka Petković-socijalni radnik u PU“Vračar“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milanka je dipl. socijalni radnik, sertifikovani medijator za rešavanje konflikta - posebno mobinga. OLI Integrativni Trener komunikacijskih veština, OLI Integrativni Trener razvojnih veština, Interncionalni Access Bars terapeut, kreator unikatnih odevnih predmeta za dame, mandala praktičar - crtač sa 10 godina iskustva stečenog kroz integrativne pristupe socioterapije gde art relaksaciono crtanje mandala daje izuzetne rezultate. 11-ogodišnje iskustvo u istraživanju i crtanju mandala. OLI Trener razvojnih i komunikacionih veština /OLI master psihološki savetnik/ OLI psihoterapeut u PE /Reiki teacher -International Reiki Organizatione

 

 

Gordana Janićijević-defektolog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gordana je  Master defektolog oligofrenolog i strukovni master vaspitač. Savetodavno instruktivni rad sa vaspitačima i roditeljima. Radi defektološku dijagnostiku, kao i dokumentaciju koja je potrebna za decu kojima je potrebna dodatna podrška.

 

 

Ivana Andrić-stručni saradnik za engleski jezik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dilomirala na Filološkom fakultetu, engleski jezik i književnost. Osnivač jezičkog centra Englinja. Sarađuje sa desetak vrtića u Beogradu. Ima mnogo inovativnih ideja za učenje jezika sa decom i zna na koji način da deca pokažu svoj maksimum kada je engleski jezik u pitanju.

 

 

Tamara i Uroš-stručni saradnici za fizičko vaspitanje

 

Studenti završne godine Fakulteta sporta i Fizičkog vaspitanja. Sa decom rade dva puta nedeljno i usađuju im ljubav prema sportu.

 

 

Dr Milica Kotlajić-saradnik za preventivnu medicinsku zaštitu

 

 

 

Tražite posao? Želite da budete deo našeg tima, a posedujete iskustvo koje može doprineti kvalitetu našega rada?


Pošaljite radnu biografiju na info@littledoors.rs

 

Predškolska Ustanova Little Doors

 

Debarska 12

 

011-6448484, 060-6455855

 

littledoorsbgd@gmail.com